Site Loader
Stari šor 127 Sremska Mitrovica
Hirurgija kao opredeljenje, znanje i iskustvo kao preporuka. Transanalna endoskopska mikrohirurgija, tehnološki sofisticirana i minimalno invazivna metoda.
Cilj najbezbolnije i najsigurnije rešenje za pacijenta

Inicijativom prim. dr Gorana Ivića, Sremska Mitrovica je pre šest meseci dobila novi Hirurški centar. Klinika je osnovana sa idejom da pacijenti na jednom mestu mogu dobiti sve vrste hirurških pregleda, kao i procedure ambulatorne hirurgije, dok je kao sledeći stepenik definisana dnevna hirurgija.

Iako od otvaranja nije prošlo vremenski mnogo, za konsultacije i preglede se javljaju ljudi iz celog regiona. Primarijus doktor Ivić, dosadašnji saradnik i konsultant brojnih privatnih klinika u zemlji i inostranstvu, kaže za “Glas Podrinja”, da je za ovo interesovanje pre svega zadužena činjenica da malo hirurških centara bilo gde u regionu ili Evropi, može da se pohvali da ima stručnjaka koji može da obavi klasičnu, laparoskopsku i transanalnu operaciju, ali i podatak da je ovo jedino mesto u Srbiji gde je moguća transanalna endoskopska mikrohirurgija, procedura u svetu odavno poznata, ali zahtevna za ovladavanje i primenu.

Korist pacijenta na prvom mestu
-Stručni tim našeg Centra se trudi da omogući svojim pacijentima najbolje što je za njihovu bolest potrebno. To znači da ne lečimo uvek ovde pacijente, već da ih često spajamo sa drugim doktorima, stručnjacima iz oblasti koja je njima potrebna. Prisutni smo i pomažemo svaki korak ka njihovom ozdravljenju i u tom smislu smo napravili brojne konekcije sa klinikama širom Srbije i Evrope- objašnjava prim. dr Goran Ivić, specijalista opšte hirurgije, hirurg Opšte bolnice u Sremskoj Mitovici.

Ceo članak možete pročitati ovde

Post Author: HCSM